laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 29 de junio de 2020

GANDIA REPRÉN LES ACTUACIONS CULTURALS AL MOLL DELS BORJA AMB BORJA PORT ART

 

• Aquesta edició comptarà amb sis espectacles gratuïts de teatre, circ, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics.
• L'edició d'enguany compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.
• L'esplanada del Moll dels Borja acollirà les actuacions.

José Manuel Prieto, regidor de Política Festiva i Escena Urbana acompanyat pel director general d'Escena Urbana, Joan Muñoz han presentat aquest matí la cinquena edició del "Circ al Port" que aquest any es denominarà “Borja Port Art”, ja que les activitats programades no seran només de circ e que inclouran espectacles de teatre, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics.

L'edil ha explicat que el consistori tornarà a organitzar aquesta iniciativa realitzant una sèrie de canvis perquè a poc a poc es puga tornar a la normalitat. "Hem d'anar reprenent l'activitat en un moment tan important per a Gandia com és l'estiu".

El programa oferirà tots els dissabtes, des de l'11 de juliol fins al 15 d'agost a les 20:00?h, sis actuacions gratuïtes i comptarà com a emplaçament amb l'esplanada del Moll dels Borja perquè es puga fer efectiu el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

"Gandia és una destinació turística segura i per això, tots els espectacles que oferim durant aquest estiu es faran en condicions de seguretat" va afirmar Prieto qui ha finalitzat la seua intervenció destacant que el 18 de juliol i dins d'un programa posat en marxa per la Diputació de València, Gandia acollirà un espectacle pirotècnic que serà finançat íntegrament per l'ens provincial.

Per la seua banda, Joan Muñoz va explicar que l'edició d'enguany començarà amb la "Duo Laos" i conclourà amb "Casa de Jongh" amb l'espectacle "Marie?".
S'establirà un espai de 18 x 24 metres que comptarà amb un aforament total de 208 persones que romandran assegudes guardant les distàncies recomanades.
"Creiem que amb totes les mesures que prendrem, la vida cultural de la ciutat podrà tornar a poc a poc" va finalitzar Muñoz.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.