laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la firma del convenio
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 26 de junio de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

 

• Ahir dijous, 25 de Juny, es va signar un conveni marc de col·laboració interinstitucional entre l’Ajuntament d’Oliva i la Universitat Politècnica de València.
• A la signatura assistiren l’alcalde d’Oliva, David Gonzalez, i la regidora d'Educació Maria Josep Llorens, i per part de la UPV el vicerector, Pepe Millet, el director de l'Escola Politècnica de Gandia, Jesús Alba, i el subdirector, Vicent Altur.

A través d’aquest conveni les dues institucions es comprometen a col·laborar per a difondre les experiències en el camp de la docència, l'emprenedoria, la investigació i la cultura així com totes aquelles àrees en què les dues institucions tinguen interés.

Així mateix, en el conveni, la universitat es compromet a promoure l'establiment d'una seu delegada de la UPV que quede ubicada en unes instal·lacions facilitades per l’Ajuntament d'Oliva.

Per últim, el conveni inclou també una altra sèrie d’objectius entre els quals destaquen, promoure i afavorir l'emprenedoria a tots els nivells en la comarca de la Safor; organitzar conjuntament cursos, seminaris o conferències destinades a millorar la formació acadèmica i el coneixement amb la finalitat d'impulsar la promoció econòmica, el desenvolupament local, la formació i l'ocupació; afavorir la participació en projectes i programes d'investigació i desenvolupament bilaterals o multilaterals; promoure el coneixement mutu de les dues institucions i promoure la relació entre les dues entitats en l'àmbit esportiu, musical, científic i en qualsevol altra activitat de caràcter cultural que puga sorgir.

En finalitzar l’acte de signatura, s'intercanviaren obsequis, per part de la Universitat un objecte d'innovació per empreses col·laboradores amb la UPV i per l'Ajuntament un llibre sobre Oliva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.