laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23 de junio de 2020

EL TEATRE SERRANO TRAU A CONCURS LA GESTIÓ DEL SEU RESTAURANT

 

• Hi ha un termini de 15 dies hàbils des de la publicació ahir dilluns al BOP València, per un preu inicial simbòlic d’aproximadament 400 €.
• L’objectiu és ajudar a la revitalització de l’espai i oferir noves possibilitats al sector en uns moments de dificultats econòmiques.

Els regidors delegats de Cultura i Contractació, Nahuel González i Nacho Arnau, respectivament, han anunciat aquest matí l’inici del procés de licitació de la gestió del restaurant del Teatre Serrano. Hi ha un termini per a presentar-se de 15 dies hàbils des de la publicació ahir dilluns al BOP València. La licitació inicial és del preu simbòlic de 400 €, aproximadament.

“És una proposta en la qual venim treballant des de fa temps, perquè pensem que tindre un local d’hostaleria vinculat al Teatre Serrano és una bona forma de revitalitzar-lo. També pensem que en moments de dificultats econòmiques oferir un al sector la possibilitat de gestionar l’espai és important i enfortirà l’oferta gastronòmica de la ciutat”, ha explicat González.

“Ens trobem davant una nova adjudicació municipal per tal de garantir un servei amb cobertura jurídica i legal”, ha explicat Arnau.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.