laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22 de junio de 2020

EL PAPER DE LES DONES DURANT EL CONFINAMENT PER LA COVID-19

 

• Des de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives junt amb l'Associació ASMISAF i Plena Inclusió, s’ha volgut rendir homenatge a les professionals que han ajudat tant en aquesta crisi viscuda per la COVID-19. Són moltes les professions que han jugat un paper clau en aquests mesos i curiosament, molts d'aquests sectors han tingut rostre femení, ja que la major part d'aquests treballs es troben feminitzats.

Per aquesta raó volem visibilitzar el gran paper de les dones en la societat, on han estat al capdavant de la pandèmia. Infermeres, Metges, Treballadores Socials, Auxiliars de Geriatria, Psicòlogues, Farmacèutiques, Personal de la neteja, Caixeres de supermercat, són sols algunes d'aquestes professions que han tingut una tasca fonamental per tal d'ajudar-nos i facilitar-nos tots els recursos que ens han sigut essencials en el temps de confinament.

En tot el món les dones representen el 70% del personal sanitari, a més la gran majoria s'ocupa de les cures dels majors, menors d'edat i/i dependents. Per això amb la immensa ajuda de les usuàries d'ASMISAF hem volgut donar visibilitat a algunes xifres per tal de valorar aquest treball que ha sigut essencial.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.