laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Piscina municipal
Foto: AyuBellreguard/2018
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 16 de junio de 2020

LA PISCINA MUNICIPAL DE BELLREGUARD REOBRIRÀ LES PORTES L’1 DE JULIOL

 

• El carnet es pot tramitar ja i fins el 26 de juny, al Centre d’Informació Juvenil o per internet a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.
• La piscina municipal de Bellreguard tornarà a obrir les seues portes el dia 1 de juliol, amb les condicions que requereix l’actual situació de crisi sanitària.

Enguany, les circumstàncies fan que el servei es preste només durant dos mesos (fins al 31 d’agost), per la qual cosa s’ha aplicat una reducció del 25% en les tarifes. La situació impedeix també que hi hagen enguany dies d’entrada lliure, ni tampoc cursos ni activitats esportives.

Des del 16 de juny i fins al 26 del mateix mes es pot fer la tramitació per a poder accedir a la piscina, bé al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), o bé per internet, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Bellreguard.

- En cas de tramitar-se al CIJ, s’haurà de demanar cita prèvia. Es pot fer en el telèfon 96 280 60 13. Els carnets també s’hauran d’arreplegar al CIJ.
- Quant a l’horari de la piscina, serà de dilluns a diumenge, de 11.30 a 14.30 i de 17 a 20 hores.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.