laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la entrega de premios
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de junio de 2020

GANDIA LLIURA ELS PREMIS 'JO CUIDE LA MEUA ALIMENTACIÓ A CASA I TU?'

 

• El saló Laval de l'Ajuntament de Gandia va acollir divendres passat el lliurament dels premis de la iniciativa "Jo cuide la meua alimentació a casa i tu?" que va posar en marxa la regidoria de Polítiques Saludables que dirigeix l'edil Liduvina Gil.

Una iniciativa que ha donat continuïtat al programa de l'Alimentació Saludable i Activitat Física a l'Escola que es realitza en els Centres Educatius de Gandia i que cada any finalitza amb la celebració del concurs Junior Xef Gandia.

Gil ha volgut agrair en primer lloc la tasca de tots els concursants i dels pares i mares que contribueixen a aquesta iniciativa siga una realitat tot i les circumstàncies que s'han produït. "Aquest any la Covid-19 no ens ha deixat acabar el programa i per això amb la nostra experta nutricionista Marianela Fernández vam emetre un primer vídeo juntament amb el Consell de la Infància amb 10 recomanacions per a una bona alimentació. Després vam posar en marxa el projecte "Quina és la teua recepta més saludable" que ha tingut molt bona acollida".

En l'acte de lliurament de premis van participar Jesús Naveiro, responsable de la part d'Activitat Física a l'escola; Nagore Navarrete, coordinadora dels programes de Salut; Carolina Cervero, Secretària de Consell de la Infància; María José Vidal, Dissenyadora-TIC, Programació-web, creadora de Continguts; i Lucas Fortado Ascó, psicòleg de la UPCCA de l'Ajuntament de Gandia i coordinador del programa.

Els premis d'aquesta edició van ser dos viatges per als guanyadors i les seues famílies que van ser: Javier Cabanilles Frasquet de 7 anys i de l'Escola Pia; i Emilio Mendoza Boix de 8 anys i alumne del col·legi Gregori Maians.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.