laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Playa de Gandia
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de junio de 2020

GANDIA, CANDIDATA A CONVERTIR-SE EN DESTÍ "FAMILY-FRIENDLY" 2020

 

• Competirà juntament amb altres sis destinacions de costa després d'haver estat una de les escollides en una enquesta realitzada a més de 500 famílies residents a Espanya.
• La votació en línia podrà realitzar-se a través de la pàgina https://www.vrbo.com/es-es/info/destinos-family-friendly-2020/ (página externa a este diario) i finalitzarà a les 10.00 hores del 26 de juny.

Vrbo®, plataforma en línia experta en lloguer de vacances per a famílies, llança la tercera edició de la iniciativa Destinacions "Family-friendly" Espanya.

Una elecció de les principals destinacions que es realitza després d'una enquesta a més de 500 famílies residents a Espanya que mostren les seues preferències pels municipis favorits per passar les vacances en tres àmbits: Costa, Urbà i Rural.

L'enquesta, duta a terme per Atomik Research, va ser realitzada del 31 de març al 2 d'abril de 2020. Atomik Research és una organització independent que realitza estudis de mercat i compta amb investigadors certificats per MRS i compleix amb el codi MRS.

En ella, els enquestats han valorat diferents indicadors a l'hora de triar el seu destí de vacances com pot ser la neteja i manteniment de la platja, la seguretat en la destinació, la seguretat a la platja, la varietat de serveis de restauració, els serveis sanitaris i múltiples i variades àrees d'esbarjo.

En el cas dels municipis costaners, Gandia competirà en la votació en línia que es va iniciar ahir contra Benidorm (Alacant), Cartagena (Múrcia), Fuengirola (Màlaga), Llanes (Astúries) i Santa Cruz de Tenerife (Santa Creu de Tenerife).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.