laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Departament de Serveis Municipals (Ayuntamiento de Bellreguard)
Valencia 10 de junio de 2020

COMUNICAT DEL DEPARTAMENT DE SERVEIS MUNICIPALS

 

• Davant la gravetat dels lamentables fets ocorreguts el passat cap de setmana al Passeig del Mediterrani de la Platja de Bellreguard, amb pintades en roig de clar contingut feridor, comportant insults i/o amenaces cap als seus destinataris, l’alcalde Alexandre Ruiz Gadea i sa mare, a qui també es menciona.

ELS SERVEIS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE BELLREGUARD VOLEM TRASLLADAR EL SEGÜENT:

1. Condemnar enèrgicament, com no pot ser d’una altra manera, aquestes repulsives accions, per la seua gravetat i intencionalitat. Així mateix considerem les següents pintades, Un despropòsit intolerable que no pot quedar impune.

“Alcalde …. tu madre bien?”
“Alcalde …. cágate en las bragas”
“Alcalde …. la teua sang que color té?”


2. Manifestar que aquestes pintades, no representen el sentir general del nostre poble. Embrutar, insultar, amenaçar, no comptarà mai amb l’aprovació del conjunt dels operaris i operàries d’aquest servei.

3. Fer costat incondicionalment a l’Alcalde Alexandre Ruiz Gadea i sa mare, davant d’accions com aquestes, que mereixen una resposta de reprovació unànime de la societat. Nosaltres com a part d’ella, des dels Serveis Municipal, així ho manifestem.

4. Hui mateix, operaris municipals han procedit a la retirada definitiva d’aquestes impresentables pintades.

* I estem i ens posem , de nou a disposició, tant de l’Alcalde com de la Institució, per si així se’ns requereix.

5. Defensar, com sempre, la Participació Ciutadana civilitzada, l’educació i les mínimes, però indispensables normes de respecte i convivència, en tot moment i lloc.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.