laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09 de junio de 2020

L'AJUNTAMENT DE GANDIA INTENSIFICA EL TRACTAMENT CONTRA EL MOSQUITS A LA PLATJA DE GANDIA

 

• L'Ajuntament de Gandia a través de CTL Sanitat Ambiental ha posat en marxa un dispositiu especial de reforç per a controlar el mosquit i el mosquit tigre en diverses zones de la platja de Gandia.
• En concret, les actuacions se centraran al llarg de tot el mes de juny en la lluita contra mosquits adults en àrees com les de Kentucky, zones de la Universitat i jardins.

En aquestes zones s'utilitzaran equips de polvorització de gran potència que focalitzen el tractament en la vegetació. Al seu torn, també s'està reforçant en aquesta època el tractament larvicida en els embornals públics de tota la platja, punts de cria del mosquit tigre en l'àmbit públic.

Cal assenyalar que els larvicides empleats són productes específics respectuosos amb el medi ambient i amb altres espècies animals.

En les propietats privades, llocs on l'empresa no pot actuar, la col·laboració ciutadana és fonamental. Els vectors (mosquit i mosquit tigre) poden criar-se en els llocs menys sospitats del domicili.

Per això el consistori, des del Departament de Sanitat i Polítiques Saludable, fa una crida als veïns perquè paren atenció en aquests llocs on la seua acció no arriba. En el cas dels vectors com el mosquit, hem de vigilar especialment les piscines, però també embassaments, tolls, bidons, pneumàtics, jardineres i recipients en general, ja que les larves de mosquit es crien en aquests punts. En cas de piscines, es deu clorar l'aigua i en el cas de localitzar aqueixos xicotets tolls, s'han d'assecar, abocar lleixiu o cobrir amb mosquiteres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.