laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Urbalab Gandia
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22 de mayo de 2020

EL TELÈFON MUNICIPAL D’ATENCIÓ AL COMERÇ I L’HOSTALERIA ATÉN MÉS DE 600 CONSULTES EN 11 DIES

 

• 395 demandes d’informació són del sector de l’hostaleria, 117 del comerç i 47 de mercats, al voltant de les normes i mesures de seguretat front la COVID-19.
• Ferran Martínez Mendoza, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç: “La dada no deixa de sorprendre’ns pel gran volum, tot i ser conscients de la preocupació dels sectors per tal d’obrir els seus negocis i recuperar una mínima normalitat quan més prompte millor. També demostra el nivell de responsabilitat i la voluntat de fer les coses bé. Vull aprofitar per felicitar els tècnics i tècniques del departament per la professionalitat i l’enorme esforç que estan realitzant”.
• Telèfon d’atenció del departament de Comerç: 962959597.

L’àrea de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia ha informat que el seu departament ha atès telefònicament 619 consultes en només 11 dies, amb una mitjana de 56 al dia.

- Així, 395 demandes d’informació són del sector de l’hostaleria, 177 del comerç i 47 de mercats.
- Pel que fa al Comerç, la majoria de consultes feien referència a l’aforament, les distàncies, neteja i desinfecció, superfície que podem utilitzar per tal de poder obrir, etc.

D’igual manera, l’hostaleria es preocupava pels requisits per al compliment de les normes decretades en aquesta fase I de desescalada de l’estat d’alarma per la crisi provocada per la COVID-19: distància mínima entre taules, nombre de taules a posar, sol·licitud in situ de revisions de terrassa, horaris...

- Finalment, els empresaris treballadors de Mercats, fonamentalment mostraven la seua preocupació per saber quan podran muntar...

“La dada no deixa de sorprendre’ns pel gran volum, tot i ser conscients de la gran preocupació dels sectors per tal d’obrir els seus negocis i recuperar una mínima normalitat quan més prompte millor. També demostra el nivell de responsabilitat i la voluntat de fer les coses bé. Vull aprofitar per felicitar els tècnics i tècniques del departament per la professionalitat i l’enorme esforç que estan realitzant”, ha assegurat el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç. Ferran Martínez Mendoza ha recordat el telèfon d’atenció del departament de Comerç: 962959597.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.