laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 22 de mayo de 2020

COMUNICAT OFICIAL

 

• Reunit el comité organitzador de la XII Carrera Platja de Bellreguard-Guardamar.

Corre de Nit 2020, dimecres passat dia 20 de maig, i davant la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia mundial del COVID-19, així com la impossibilitat de conéixer la situació i mesures en la qual ens trobarem com a organitzadors per a poder celebrar la prova en la data que regularment la celebrem tots els anys i per tal de salvaguardar la salut de tots i totes els participants en ella, acorden per unanimitat de totes les parts implicades la cancel·lació de la carrera i amb això posposar per a l'any 2021 la celebració de la seua dotzena edició.

Ens entristeix molt prendre aquesta decisió, ja que la practica d'esport és salut i amb aquesta mesura, el que busquem és salvaguardar el bé més preuat per tot esportista i les persones que els acompanyen en cada cursa com és la salut.

Sabem que aquesta situació és temporal i que res anem a perdre, ja que les noves idees, ganes i la il·lusió que teníem posades en aquesta edició les acumularem per a poder fer de la Corre de Nit 2021 una carrera més espectacular, esperant poder tornar a veure-us córrer i gaudir pels nostres carrers, realitzant l'esport que més us agrada.

- Entre tots aquesta situació la superarem.
- Tot anirà bé.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.