laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ara que estem a casa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21 de mayo de 2020

BIBLIOTEQUES GANDIA OBSEQUIARÀ A PARTIR DE DILLUNS QUE VE EL QUADERN "ARA QUE ESTEM A CASA"

 

• El quadern d'activitats té dos formats: un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava).
• "Ara que estem a casa" és un material pensat per afavorir la creativitat i la reflexió. Un suport a la tasca educativa que desenvolupen els ensenyants i que ara, més que mai, es realitza amb el suport de les famílies.

Biblioteques Gandia obsequiarà a partir de dilluns que ve el quadern "Ara que estem a casa" als lectors més menuts de la ciutat que visiten i utilitzen la xarxa de biblioteques municipals.

Es tracta de dos quaderns, un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava) amb diverses activitats que ha estat editat per Edicions 96. Tal com expliquen els editors "la situació excepcional que estem vivint ens ha impulsat a editar el quadern. Un recurs especial que vol ser un homenatge dedicat a les criatures de casa, perquè són elles les que ens demostren la seua capacitat d'adaptació, l'alegria d'estar més a prop que mai de la seua família, o la facilitat per expressar els seus sentiments".

"Ara que estem a casa" és un material pensat per afavorir la creativitat i la reflexió. Un suport a la tasca educativa que desenvolupen els ensenyants i que ara, més que mai, es realitza amb el suport de les famílies.

D'aquesta manera, a partir del pròxim dilluns el repartiment es realitzarà a la Biblioteca Infantil i en les biblioteques del Grau i de Benipeixcar-Raval que reobrin les seues portes. A mesura que la resta de biblioteques de la xarxa municipal procedisquen a la seua obertura, es realitzarà el corresponent repartiment dels quadrens.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.