laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21 de mayo de 2020

GANDIA INICIA EL PROCÉS D'OBERTURA D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES A PARTIR DEL 25 DE MAIG

 

• S'obriran els espais de la pista d'atletisme, les pistes exteriors i la pista de tenis però sempre condicionant l'obertura a la pràctica d'esports individuals.
• L'accés a les instal·lacions es realitzarà amb cita prèvia i reserva. Les reserves seran canalitzades a través dels clubs mentre que el Servei d'Esports coordinarà el pla d'usos.
• Lydia Morant: "La nostra intenció és continuar amb l'obertura de la resta d'instal·lacions però sempre respectant la normativa actual i amb un compliment estricte dels aforaments".

El poliesportiu municipal obrirà les seues portes el pròxim dilluns adaptant el seu funcionament a la situació provocada per la crisi de la COVID-19 i les mesures de seguretat, sanitàries i de distanciament marcades des del Govern Central.

Així ho ha informat aquest matí la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant qui ha explicat que durant les últimes setmanes l'àrea d'esports ha estat preparant un protocol de reobertura que aporte totes les garanties als usuaris i que s'adapte als condicionants del desconfinamient i la desescalada.

Tal com ha explicat l'edil, s'obriran els espais de la pista d'atletisme, les pistes exteriors i la pista de tenis però sempre condicionant l'obertura a la pràctica d'esports individuals.

"El pla d'usos i accessos està sent coordinat a través dels clubs. Ja vam comunicar i vam explicar en el seu dia la impossibilitat d'obrir el poliesportiu a la ciutadania en general, ja que pels aforaments que es marquen és impossible prestar un servei com s'estava prestant-se fins al moment" va explicar Morant qui ha afegit que s'ha prioritzat l'accés als esportistes d'alt nivell, elit i federats que tinguen alguna competició en marxa.

L'accés a les instal·lacions es realitzarà amb cita prèvia i reserva. Les reserves seran canalitzades a través dels clubs mentre que el Servei d'Esports coordinarà el pla d'usos.

Tots els usuaris i esportistes hauran d'acreditar-i complir les normes fixades com accedir al recinte i realitzar els desplaçaments interns amb la mascareta (no serà necessària utilitzar-la mentre es realitza l'entrenament), la pràctica esportiva serà individual i en tot moment s'ha de respectar la distància mínima de dos metres i mentre es realitza esport la distància serà de 10 metres.

"Esperem que tots els usuaris accepten les condicions d'aquesta nova etapa i demanem a la ciutadania que entenga la situació. La nostra intenció és continuar amb l'obertura de la resta d'instal·lacions però sempre respectant la normativa actual i amb un compliment estricte dels aforaments" va finalitzar Lydia Morant.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.