laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19 de mayo de 2020

ES REPRENEN LES OBRES DE REHABILITACIÓ DEL CEIP BENIPEIXCAR

 

• El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i la regidora d'Educació, Carmen Fuster, han anunciat la represa de les obres de rehabilitació del Ceip Benipeixcar, incloses al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, després que l’empresa constructora decidira paralitzar els treballs a finals de març, de forma preventiva, per garantir la seguretat dels treballadors front la COVID-19.

“S'Hi ha adaptat la planificació de les obres a la nova situació sense alumnat i es mantenen les previsions de finalització d'obra per a finals del mes d'agost. A més, s'han establit itineraris de seguretat d'acord amb la direcció del centre per poder compatibilitzar l'assistència puntual de pares al recinte evitant qualsevol risc de contagi”, ha assegurat Alandete.

Carmen Fuster ha afirmat que “tot i la situació que vivim amb la crisi de la COVID-19, el Pla Edificant continua fent passos cap endavant per avançar fins a aconseguir l'objectiu que tenim com a govern que no és un altre que tots els centres educatius públics de Gandia tinguen les millors instal·lacions possibles i que els nostres alumnes puguen preparar el seu futur en bones condicions".

* Les obres tenen un pressupost global de 376.000 €.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.