laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción de las tabletas electrónicas
Foto: AyuelReal/2020
Fuente: Ayuntamiento de El Real de Gandia
Valencia 19 de mayo de 2020

EL REAL DE GANDIA REPARTEIX TAULETES ELECTRÒNIQUES PER A ALUMNES DEL MUNICIPI

 

• L’Ajuntament del Real de Gandia contribueix a evitar la bretxa digital entre els menors: tauletes electròniques i connexió a internet per fibra.

Davant la crisi ocasionada pel COVID-19 i sumant-se a les nombroses iniciatives preses tant per l’administració central i autonòmica com per empreses privades i particulars, l’Ajuntament del Real de Gandia, a través de la regidoria de Noves Tecnologies, ha volgut contribuir “perquè no es genere una bretxa entre l'alumnat que té accés a les tecnologies des de casa i el que no en té.

S’han adquirit tauletes per a ús particular de l’alumnat de segon cicle d’Educació Infantil, Primària i ESO amb residència al Real de Gandia, per tal que puga seguir el curs en línia i garantir la seua formació, evitant així l’exclusió digital de les famílies més desafavorides, en tant mantinguen dita condició durant el present curs escolar 2019/2020 i, si fóra necessari, al proper curs 2020/2021” afirma el regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament del Real de Gandia, Paco Doménech.

L’empresa Adamo ha facilitat gratuïtament l’accés a internet per fibra, el que queda de curs, a les famílies dels estudiants que pels mateixos motius tampoc en tenen d’accés. Paco Doménech, comenta que “s’han atés el 100% de demandes tant de tauletes digitals com de connexions a internet.

Gràcies a la col·laboració de la direcció i l’AMPA del CEIP Beato Carmelo, de la Treballadora Social i de la Policia Local, s’ha pogut fer un cens de les famílies dels estudiants sense dispositius i connexió, gestionar l’accés a internet gratuït i distribuir les tauletes electròniques”.

* Són moltes les mesures en tots els àmbits que ha portat endavant l’Ajuntament del Real de Gandia, per pal.liar les conseqüències degudes a aquesta crisi sanitària.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.