laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nuevo logotipo
Logo: Tonet Durà/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19 de mayo de 2020

LA CASA DE CULTURA CELEBRA EL SEU 20 ANIVERSARI AMB UN LOGO COMMEMORATIU, OBRA DE TONET DURÀ

 

• L’artista i il·lustrador gandià ha plasmat la icona dels paons reials que campaven antigament al jardí de la Casa de la Marquesa. Ha fet una fusió del paó del logo inicial amb el número 20, on el 2 representa la imatge del paó amb les plomes, que són les fases de la lluna.
• Nahuel González, regidor de Cultura: “El logo el vam encomanar a Tonet Durà, seguint la línia del logo original de la Casa de Cultura fet per Toni Durà i demostrant que aquest 20 aniversari, tot i no poder fer totes les activitats previstes, anem a celebrar-ho d’una forma més humil, però fent que tota la ciutat recorde la importància de la nostra cultura i història”.
• Tonet Durà: “L’encomanda del logo va ser molt especial, perquè 20 anys enrere la imatge la va fer el meu pare”.

L’artista i il·lustrador gandià, Tonet Durà, ha sigut l’encarregat de dissenyar el logotip del 20 aniversari de la Casa de Cultura de Gandia.

El regidor delegat de Cultura a l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, ha mostrat la seua satisfacció per presentar el logo del 20 aniversari, “que es va encomanar abans de la crisi a l’artista i il·lustrador Tonet Durà, que segueix la línia del logo original de la Casa de Cultura fet per Toni Durà i que demostra que aquest 20 aniversari, tot i les problemàtiques que estem tenint pel coronavirus anem a celebrar-ho d’una forma més humil, però fent que tota la ciutat reivindique el paper d’aquesta casa tan important i d’artistes como Tonet Durà, que són hereus del treball de molts altres que han fet escola gràcies en part a la Casa de la Marquesa i la nostra cultura de Gandia”.

Per a l’artista gandià, Tonet Durà, “l’encomanda del logo va ser molt especial, perquè 20 anys enrere la imatge la va fer el meu pare. Ell va voler plasmar la icona dels paons reials que campaven antigament al jardí i jo no volia perdre aquesta essència i vaig decidir fer una fusió del paó inicial amb el número 20 on el 2 representa la imatge del paó amb les plomes que són les fases de la lluna”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.