laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Playa de Gandia
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19 de mayo de 2020

GANDIA OFERIRÁ DESCOMPTES DE FINS AL 20% ALS HEROIS DE LA COVID-19

 

• Vicent Mascarell: "És un modest homenatge als herois d'aquesta pandèmia, a tots els professionals, no només sanitaris, que han ofert un servei perquè els altres poguérem estar a casa".
• El sector turístic de Gandia, baix la iniciativa d'un empresari local, i en col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia, llança la campanya "Gandia por ti", amb l'objectiu d'oferir descomptes exclusius de fins al 20% als "herois" que treballen en primera línia per lluitar contra la pandèmia.

Gandia vol agrair i valorar amb aquesta iniciativa, el treball i esforç dels treballadors dels sectors que estan donant-ho tot per lluitar contra la Covid- 19 i protegir a tota la societat. "És un modest homenatge als herois d'aquesta pandèmia, a tots els professionals, no només sanitaris, que han ofert un servei perquè els altres poguérem estar a casa", destaca Vicent Mascarell, regidor de Turisme i platges de l'Ajuntament de Gandia.

Amb aquesta campanya, que començarà el 25 de maig i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2020, les persones que han combatut el virus des de primera línia, gaudiran de diferents descomptes en qualsevol dels 40 establiments que per ara s'han adherit a aquest programa.

Per a això, hauran d'acudir a una de les tres Oficines de Turisme de Gandia, i acreditar que formen part de qualsevol d'aquests col·lectius: sanitaris, treballadors dels hospitals, personal de supermercats, farmacèutics, professionals del sector audiovisual, Exèrcit i forces i cossos de Seguretat de l'Estat, entre d'altres.

En aquestes oficines, els donaran una targeta personalitzada que hauran de presentar en els establiments adherits al programa per beneficiar-se dels descomptes.

Les empreses que formen part de "Gandia por ti" són hotels, apartaments turístics, càmpings, restaurants, gelateries, xiringuitos de platja, comerços, empreses d'esports nàutics, museus i els dos centres d'interpretació de la ciutat. Tots ells, rebran un segell perquè puguen indicar que formen part d'aquesta iniciativa.

DESCOMPTES DE FINS AL 20%

Els hotels oferiran descomptes de fins al 15%, apartaments turístics i càmpings del 5% i les cases rurals del 10%. En el cas dels restaurants, bars, museus, turisme actiu i comerços, la promoció serà de fins al 20%.

- El llistat d'establiments adherits a aquesta promoció estarà disponible a http://www.visitgandia.com/turgan/web_php/index.php (página externa a este diario).
- Per poder beneficiar-se del descompte en hotels, apartaments i càmpings, les reserves s'han de fer directament amb l'establiment.

Per al regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament de Gandia. Vicent Mascarell, "aquesta és una magnífica iniciativa a la qual estan sumant-se cada dia més empresaris i és un reconeixement a la feina feta".

De moment són 40 establiments els que s'han adherit a aquesta iniciativa. Però si alguna empresa està interessada a sumar-se a "Gandia Por Ti", pot sol·licitar informació a gandia@touristinfo.net

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.