laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Liduvina Gil
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18 de mayo de 2020

GANDIA ADJUDICA EL CONTRACTE DE RECOLLIDA D'ANIMALS A SPAMA

 

• Liduvina Gil: "Estem contents, ja que finalment vam poder traure a licitació un dels primers contractes reservats de la Comunitat Valenciana a entitats sense ànim de lucre".

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha informat que aquest mateix matí ha estat adjudicat el contracte de recollida d'animals, transport i acollida temporal d'animals extraviats o abandonats en el terme de Gandia a la Societat Protectora d'Animals de la Safor (SPAMA) per un període d'un any prorrogable per un altre. L'import de l'acord és de 99.124 euros més IVA.

L'edil ha recordat que només queda la formalització del contracte i que espera que SPAMA puga estar prestant el servei sobre el 15 de juny. "Hem d'esperar quinze dies per finalitzar el procés però amb aquest tràmit posem fi a un procés llarg i farragós.

Estem contents, ja que finalment vam poder treure a licitació un dels primers contractes reservats de la Comunitat Valenciana a entitats sense ànim de lucre. Un contracte pioner a la CV que segueix tenint com a base el sacrifici 0 dels animals".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.