laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Proyecto #CulturaACasa
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16 de mayo de 2020

LA CASA DE CULTURA I EL PALAU DUCAL OBRIN LES PORTES A LA DANSA I LA MÚSICA DE #CULTURAACASA

 

• El projecte #CulturaACasa desenvolupat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia programa dos de les activitats en directe de la setmana en espais culturals de la ciutat, encara que a porta tancada i sense públic.
• És la primera vegada, des que va començar la pandèmia, que s’obrin dos espais culturals per a dues representacions: la dansa i un concert de música.
• El directe de “Dimecres a escena” es trasllada aquesta setmana al Palau Ducal de Gandia mentre que el “Vermut musical” de dissabte es farà a la Casa de Cultura.
• Amb aquesta iniciativa, el departament de Cultura dóna suport, a més del sector cultural, al de la producció audiovisual, després d’haver entrat en la FASE I.

El projecte #CulturaACasa del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha programat dos de les activitats setmanals en espais públics de la ciutat. No obstant això, ho farà a porta tancada com a mesura de prudència front a la COVID-19.

Les dos activitats, un espectacle de dansa i un concert de música, es retransmetran a través de les xarxes socials de CulturaGandia amb la contractació no sols dels artistes, sinó també, de la producció audiovisual. D’aquesta manera, des del departament de Cultura donem suport també a aquest sector, afectat per la crisi.

Nahuel González, regidor de Cultura senyala que “a l’Ajuntament de Gandia donem un pas més en el projecte de CulturaACasa i a partir de la setmana propera estem programant ja en dos espais culturals, concretament en el Palau Ducal i en la Casa de la Marquesa i en breu esperem també en el Teatre Serrano poder fer directes on els grups de música i artistes de la nostra ciutat i la nostra comarca podran actuar sense públic en streaming per a continuar reivindicant el paper de la Cultura en este moment històric i poder donar suport als nostres artistes que tanta falta fan”.

En quant a les actuacions, es tracta de “Dimecres a escena” (20 maig) amb un espectacle de dansa contemporània "Apariència", a càrrec de Sara Bertomeu Capellino. Aquesta representació es farà dintre del Palau Ducal de Gandia.

Al “Vermut musical” de diumenge 24 de maig, actuarà el grup Zambra, fusión rumbera, amb Sergio del Pozo i Loles Domínguez, que interpretaran temes atemporals amb un toc flamenc. En este cas, l’actuació es farà dintre de la Casa de Cultura de Gandia.

* Totes les actuacions de #CulturaACasa es fan a les 19 hores a través de les xarxes socials de Cultura

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.