laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16 de mayo de 2020

LA BIBLIOTECA CENTRAL I INFANTIL REOBRIN LES SEUES PORTES AQUEST DILLUNS

 

• Es recomana als usuaris que sol·liciten prèviament els materials que vullguen per mail o whatsapp.
• S'oferiran els serveis de préstec i devolució, informació bibliogràfica i lectura en sala, amb un aforament limitat al 30%.
• Encara no es pot estudiar a la biblioteca i no estan operatius els serveis d'ordinador i wifi.

El regidor delegat de l'IMAB, Jose Manuel Prieto, ha informat que el dilluns 18 de maig, les biblioteques Central i Infantil obriran les seues portes al públic en el seu horari habitual i amb uns serveis reduïts atés que s'oferiran els serveis de préstec i devolució, informació bibliogràfica i lectura en sala, amb un aforament limitat al 30%. Tot això, seguint la normativa oficial de l'Ordre SND 399/2020 de 9 de maig, s'estableixen una sèrie de requeriments per poder accedir que són molt importants.

Prieto ha destacat que els bibliotecaris recomanen sol·licitar prèviament per, mail o whatsapp els materials que es necessiten perquè quan l'usuari accedisca els tinga ja disponibles, ja que no està permés l'accés directe a la col·lecció i s'han de sol·licitar els materials al personal bibliotecari.

Un altre aspecte important que ha destacat el regidor és que encara no és possible estudiar a les biblioteques de manera que tampoc estan operatius els serveis d'ordinadors ni wifi.

Des del servei de biblioteques de la ciutat s'ha treballat molt per poder garantir l'absoluta desinfecció de les instal·lacions i tot el material bibliotecari de manera que també es demanarà als usuaris del servei que complisquen determinades normes com ara que els menors de catorze anys hagen d'anar sempre acompanyats d'un adult, l'ús necessari de gel hidroalcohòlic abans d'entrar i guardar una distància d'1'5 metres de seguretat.

Finalment, Jose Manuel Prieto ha incidit que tots els llibres i materials utilitzats seran posats en quarantena durant quinze dies i que els usuaris hauran d'utilitzar de forma obligatòria guants i màscara. En el cas de no portar-los, els seran subministrats. "Garantirem la seguretat perquè es puga gaudir dels espais i recomanem que s'utilitze el servei de préstecs a domicili que vam posar en marxa la passada setmana".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.