laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Controles de movilidad
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15 de mayo de 2020

GANDIA INTENSIFICA ELS CONTROLS DURANT EL CAP DE SETMANA

 

• Seguint les indicacions del comandament únic del Ministeri de l'Interior, s'ha incrementat l'esforç que es realitza durant aquests dies per part dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat per assegurar que no es produeixen desplaçaments innecessaris ni a segones residències de persones procedents de fora de l'àrea de Salut de la comarca.

D'aquesta manera, tant Policia Local com Policia Nacional realitzaran controls aleatoris en tot el terme municipal amb especial atenció a la platja i el Grau.

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau ha tornat a demanar a la ciutadania en general que acate les normes establertes durant l'estat d'alarma i que es respecte la distància social en tot moment. També ha informat que els agents realitzaran patrulles a peu per augmentar la proximitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.