laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 14 de mayo de 2020

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA REP UNA SUBVENCIÓ DE 12.139 EUROS PER A CONTRACTAR A PERSONAL QUE ES TROBE EN ATUR DEL SECTOR AGRÍCOLA

 

• L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut una subvenció de 12.139 euros proveïda per el SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) amb col·laboració amb les Corporacions Locals per a 2020, i destinada a les zones rurals deprimides amb l’objectiu de pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes que garanteixen als treballadors un complement de renta.

Gràcies a la subvenció, es podrà contractar nou personal, sempre que siguen pertanyents al Règim Agrari de la Seguretat Social i que es troben en atur, per a la realització de projectes que hauran d’estar relacionats amb el desenvolupament del medi rural, la conservació o desenvolupament de patrimoni forestal i el medi ambient, o amb la creació i millora d’infraestructures.

A més, la seua execució no haurà de coincidir amb la temporada de campanyes agrícoles de la zona o la comarca on vagen a realitzar-se.

L’alcalde de la localitat, Voro Femenia, ha afirmat: “Aquesta és una ajuda important per al nostre poble, ja que la majoria dels nostres habitants es dediquen o estan relacionats al sector agrícola, i, no sols això, sinó que també ho està la nostra comarca, el que dificulta la recerca de treball en les temporades que no són de campanya. A més d’açò, també ens ajuda com a poble a poder realitzar feines necessàries per a millorar la nostra localitat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.