laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13 de mayo de 2020

EL TRIBUNAL INADMET EL RECURS PRESENTAT PEL COL·LEGI D'ARQUITECTES DE LA COMUNITAT I XERACO FA UN PAS MÉS PER A FER REALITAT LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU CP JOANOT MARTORELL

 

• L'Ajuntament ha rebut la Resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals que acorda "inadmetre" el recurs presentat pel Col·legi d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana contra els plecs del contracte de serveis de redacció del projecte de la nova construcció del CP Joanot Martorell.

El Tribunal argumenta la falta de legitimació del Col·legi "perquè el recurs no té per objecte la defensa dels interessos professionals del col·lectiu al qual representa". D'aquesta forma, la resolució del Tribunal deixa sense efecte la mesura cautelar de suspensió del procediment de contractació, de manera que des del consistori podem prosseguir amb la tramitació.

És per això que aquest divendres, 15 de maig, se celebrarà l'obertura del Sobre A, en un acte no públic, per a la qualificació de la documentació administrativa continguda en ells. I, a continuació, dilluns que ve, 18 de maig, a les 12 hores, en un acte públic que es retransmetrà en directe pel canal YouTube de l'Ajuntament, es procedirà a l'obertura del Sobre B en el qual es recolliran les diverses ofertes.

* Amb l'obertura dels sobres, continuem avançant per a fer realitat el nou col·legi públic per al nostre municipi.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.