laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Puerto de Gandia
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13 de mayo de 2020

L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE VALÈNCIA INVERTEIX 2,1 MILIONS D'EUROS EN EL PORT DE GANDIA PER A LA SEUA MODERNITZACIÓ

 

• Les obres permetran la instal·lació de grues més modernes i de major capacitat, la qual cosa permetrà ampliar les prestacions i l'agilitat del port.
• Diana Morant: "No ens hem detingut i continuem buscant aliances i inversions d'altres organismes i institucions perquè no eixirem d'aquesta crisi amb fórmules fracassades d'austeritat".

L'Autoritat Portuària de València (APV) invertirà 2,1 milions d'euros en el port de Gandia dins del seu pla d'inversions. Així ho va anunciar ahir l'ens portuari del qual forma part l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en qualitat de membre del Consell d'Administració de l'APV.

Els treballs permetran la millora de la capacitat portant del moll Serpis en el port de Gandia. Les obres de reforç d'aquesta infraestructura tenen un termini d'execució de huit mesos, per la qual cosa es preveu que estiguen finalitzades durant el primer trimestre de 2021. Aquesta adjudicació suposa una aposta de futur pel desenvolupament del port de la capital de la Safor, ja que li permetrà la substitució de les actuals grues per altres de major potència. Actualment, les dues grues situades en el moll Serpis tenen una capacitat de càrrega d'1,5 tones, la qual cosa limita les prestacions del recinte. Les obres que s'escometran permetran la instal·lació de grues més modernes i capaces de treballar amb càrregues de fins a 40 tones i amb un abast de fins a 33 metres, la qual cosa permetrà ampliar les prestacions i l'agilitat del port.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha valorat positivament aquesta notícia. "Es tracta d'una important inversió de més de dos milions d'euros que permetrà reactivar l'ocupació en l'entorn així com millorar la capacitat del recinte gandienc" i ha explicat que, malgrat la situació provocada per la crisi sanitària "no ens hem detingut i continuem buscant aliances i inversions d'altres organismes i institucions perquè no eixirem d'aquesta crisi amb fórmules fracassades d'austeritat. Cal invertir des de les administracions públiques i apostar pels nostres sectors productius".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.