laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del colgado de la bandera
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 12 de mayo de 2020

OLIVA CONTRA LA LGTBIFÒBIA

 

• Avui ha tingut lloc la col·locació de la bandera LGTBI a l'Ajuntament d'Oliva, per a commemorar el dia 17 de maig, dia internacional contra la LGTBIfòbia.
• Aquest any celebrem el XXX aniversari de l'eliminació de l'homosexualitat de la llista de malalties mentals, per part de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Amb motiu d'aquest dia, les persones portaveus dels diferents partits polítics, en nom i en representació de la corporació municipal, han mostrat el seu suport per lluitar i visibilitzar la discriminació que pateix el col·lectiu LGTBI.

Des de la institució estem treballant, i continuarem fent-ho, per a aconseguir una societat que s'implique en l'educació i la sensibilització, en aquesta lluita contra la violència a les persones LGTBI, conforme a l'article 14 de la nostra CE.

L'objectiu principal és que la nostra ciutadania puga conviure en igualtat de condicions, sense cap distinció, i on la llibertat, i la diversitat, estiga present en tots els àmbits de la nostra societat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.