laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Oficina municipal de vivienda
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12 de mayo de 2020

L'OFICINA MUNICIPAL D'HABITATGE REOBRI LES SEUES PORTES

 

• L'oficina municipal d'habitatge va obrir ahir les portes per atendre tots aquells dubtes que puguen tenir els ciutadans pel que fa a la seua situació contractual en l'àmbit del lloguer o pagament hipotecari de l'habitatge i les ajudes d'administracions públiques a les que es pot accedir.

Les persones interessades a realitzar la consulta podran demanar cita prèvia per ser atesos telefonant al 962.959 688. Tal com ha explicat la regidora delegada d'Habitatge, Amparo Victoria, amb aquest sistema "pretenem poder ajudar els ciutadans en els seus dubtes o consultes però fent-ho amb totes les mesures de seguretat tant per als treballadors municipals com per als veïns de Gandia" i ha afegit que des del departament s'ha editat un dossier informatiu amb les principals preguntes que han anat arribant durant les últimes setmanes i que pot ser descarregat en la web municipal.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.