laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Policía local
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11 de mayo de 2020

LA POLICIA LOCAL IMPOSA 124 SANCIONS DURANT EL CAP DE SETMANA

 

• La Policia Local de Gandia va efectuar dins de la línia de control de desplaçaments tant a peu com en vehicles particulars i transport públic controls fixos i mòbils en diverses parts de la ciutat i la platja durant el cap de setmana.

Des de divendres fins diumenge, els agents van procedir a identificar a més de 650 persones i van controlar els desplaçaments de 304 vehicles.

En total, els agents van imposar 124 sancions per diversos motius sent el divendres (48) i dissabte (37) els dies on més sancions es van interposar.

Des del passat dijous i amb motiu de l'obertura dels mercats a l'aire lliure, la Policia Local va establir un dispositiu especial per controlar el compliment de les mesures imposades per aquest tipus d'activitats que es va saldar sense incidències.

D'altra banda, els agents continuen amb presència en parcs, carrils bici i les zones de primera línia de platja i sorra per evitar aglomeracions de gent.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.