laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 25 de marzo de 2020

GANDIA TREBALLA EN MESURES LOCALS QUE CONTRIBUÏSQUEN A LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA PER ALS SECTORS MÉS PERJUDICATS PER LA CRISI DEL CORONAVIRUS

 

• Dins de les seues possibilitats i competències, la regidoria de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ocupació i Innovació treballa ja en iniciatives concretes de suport i dinamització, ja que les principals ajudes arribaran de les administracions superiors.

• L’edil, Ferran Martínez Mendoza, assegura que reeditaran quan més prompte millor els convenis anuals amb associacions empresarials i comercials, contemplats als Pressupostos de 2020 amb una partida de 104.000 €.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ocupació i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, ha anunciat aquest matí que el seu departament ja treballa en la posada en marxa “d’iniciatives locals de suport als sectors més castigats per la crisi econòmica que està provocant l’estat d’alarma decretat per a combatre la propagació de l’epidèmia de Coronovarius. Sectors com ara el comerç, l’hostaleria, la pesca, etc…

Són accions concretes, modestes, dins de les nostres possibilitats i competències, però que complementaran les ja anunciades pel departament d’Economia i Hisenda i, sobretot, les ajudes econòmiques que, confiem, arribaran d’altres administracions públiques superiors”. En les pròximes setmanes començaran a anunciar-se les primeres accions concretes.

L’edil ha assegurat també que els convenis anuals amb associacions empresarials i professionals de la ciutat estan garantits als Pressupostos municipals de 2020, amb una partida de 104.000 €, i es reeditaran quan més prompte millor.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.