laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia y Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón
Valencia 25 de marzo de 2020

GANDIA POSA EN MARXA EL PROGRAMA "SIGUES SOLIDARI AMB EL TEU VEÍ"

 

• La regidoria de Gent Major, en col·laboració amb el Col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló han posat en marxa la iniciativa "Sigues solidari amb el teu veí".
• La mesura pretén ajudar les persones grans o en situació de risc a evitar determinats desplaçaments o accions que podrien provocar el contagi per coronavirus.

D'aquesta manera, el col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló, distribuirà cartelleria entre els seus associats que ha estat dissenyada pel consistori perquè siga col·locada en els portals de les finques de la ciutat.

Així, els veïns podran conéixer la iniciativa i ajudar a la gent gran amb activitats com baixar el fem o passejar a la seua mascota per evitar situacions de risc o conversar per telèfon amb els veïns més grans per fer-los companyia.

Liduvina Gil ha destacat que "aquest és el moment de ser solidaris. En moltes finques tenim persones grans o amb diverses patologies que s'han convertit en un grup de risc, per això, des de la regidoria i el Col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló, hem pensat a posar en marxa aquesta mesura perquè la ciutadania siga conscient que amb xicotets gestos podem ajudar els més grans".

Des del departament de Sanitat també es recorda que l'Ajuntament de Gandia ha habilitat els telèfons 96 295 95 13 i 96 295 94 00 que funcionen en horari de 09.00 a 20.00 hores durant cada dia de la setmana i on les persones que ho necessiten podran comunicar si requereixen algun producte de la farmàcia o realitzar la compra de productes necessaris en els supermercats o un altre tipus de necessitats bàsiques.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.