laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 24 de marzo de 2020

GANDIA PRORROGA ELS CONVENIS ESPORTIUS PER AJUDAR ELS CLUBS A SUPERAR EL MAL MOMENT ECONÒMIC PROVOCAT PEL CORONAVIRUS

 

• La mesura permetrà que més de 40 clubs de la ciutat disposen dels 300.000 € de les ajudes previstes per a aquest any.
• Lydia Morant: "Les entitats esportives han de saber que l'Ajuntament de Gandia està del seu costat i que esperem que una vegada superada aquesta situació tornen a desenvolupar la potent activitat que duen a terme".

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant ha informat que el govern municipal prorrogarà els convenis subscrits durant l'any passat per tal de no demorar el pagament de les ajudes esportives als clubs i entitats esportives de la ciutat. Una mesura que ha comptat amb el suport del Consell d'Esports format per representants dels partits polítics presents al consistori i representants de les entitats esportives de la ciutat.

La raó d'aquesta mesura ve donada pel Reial Decret emés pel Govern Central pel qual se suspenen tots els concursos públics mentre dure l'estat d'alarma decretat. D'aquesta manera, i tal com ha informat Morant, els clubs "podrien no cobrar les seues ajudes fins al mes d'agost o setembre com prompte, ja que s'hauria de realitzar tot el tràmit administratiu previ al procés de concurrència competitiva, el que provocaria un problema econòmic important a totes les entitats".

Així, el govern municipal prorrogarà les ajudes atorgades l'any passat per valor de 300.000 € a més de 40 clubs perquè disposen de liquiditat econòmica. "Aquestes entitats desenvolupen una tasca molt important a la ciutat i ajuden a moure l'economia, ja que són molts els treballadors, entrenadors i monitors que tenen en l'esport el seu àmbit laboral" i ha destacat que hi ha prop de 10.000 xiquets, xiquetes i adults que d'alguna manera estan vinculats amb els clubs de la nostra ciutat. "Les entitats esportives han de saber que l'Ajuntament de Gandia està del seu costat i que esperem que una vegada superada aquesta situació tornen a desenvolupar la potent activitat que duen a terme. Una activitat que promociona la vida saludable, fomenta valors i ens projecta com a ciutat esportiva en tot el territori nacional".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.