laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Labores de desinfección
Foto: AyuOLiva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20 de marzo de 2020

L'AJUNTAMENT D'OLIVA DESINFECTA CARRERS I ESPAIS PÚBLICS PER A FRENAR L'EXPANSIÓ DEL CORONAVIRUS

 

• Amb l'objectiu de frenar la pandèmia i per a garantir la higiene dels espais públics, les Regidories de Salut Pública i d’Obres i Serveis mobilitzen recursos per a desinfectar els carrers i altres espais públics.

Els operaris de la brigada d’Obres i Serveis, junt amb personal de l'empresa adjudicatària de la neteja viària, han començat hui els treballs a les vies públiques. Utilitzaran lleixiu diluït en aigua per a ruixar en diferents carrers i zones del nostre poble. Es prioritzaran primer els entorns dels edificis públics que estan en ús com ara l'edifici de l'ajuntament, les dependències de la Policia Local, el Magatzem Municipal, el Mercat Municipal, els Centres de Salut, etc. També s’ha iniciat un servei especial i continuat de neteja de contenidors de recollida de fem amb desinfectant.

A més, des del departament de Salut Pública es desinfectaran els edificis públics, en especial aquells de mes afluència. Això inclou desinfectar les zones de més afluència com el Mercat Municipal, les dependències de la Policia Local i les dependències municipals on hi ha personal treballant aquests dies. A més de la resta d'edificis municipals, com ara poliesportiu, biblioteques, centres de gent gran, etc. (per a tindre'ls en condicions quan es tornen a obrir.)

Amb aquestes actuacions es vol garantir la salubritat de tots els nostres ciutadans i ciutadanes. No obstant això, preguem col·laboració a tota la ciutadania. La millor manera de previndre elscontagis és quedant-se en casa i eixint només per al que és imprescindible.

Finalment agrair a les persones i empreses que han posat a disposició material i eines per a portar a terme aquesta tasca. Entre totes i tots, farem que aquesta situació acabe al més prompte possible.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.