laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Valencia 20 de marzo de 2020

BENIFAIRÓ ORGANITZA UN CONCURS DE MICRORELATS SOBRE EL CORONAVIRUS

 

• L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna ha llançat un concurs de microrelats a les xarxes. A més inclourà textos d’autors reconeguts fora de concurs.

Dom tots els conciutadans estem comprovant, el confinament a casa pot suposar hores de tedi que cal esmerçar amb diferents activitats. L’ajuntament de Benifairó proposa als veïns un concurs de microrelats, on el tema principal és aquesta situació que estem vivint amb el COVID19. Els textos a concurs es penjaran a les xarxes oficials de l’ajuntament.

La iniciativa, a més d’impulsar l’escriptura i la lectura entre el veïnat, pretén que el fet d’escriure al voltant de la situació d’alarma sanitària servisca per expressar les temors i les inquietuds, però també allò que pot tenir de revisió de les nostres vides, de la societat i del futur. O senzillament com un exercici amb què esmerçar el temps lliure.

A més dels relats a concurs, també s’inclouran altres d’escriptors reconeguts que enriquiran el conjunt de textos que es penjaran.

Amb la iniciativa, més d’altres, com per exemple compartir audiovisuals de lliure distribució, l’ajuntament de Benifairó pretén no aturar l’activitat cultural entre els veïns malgrat la impossibilitat de mobilitat per a actes culturals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.