laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 19 de marzo de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA AVANÇA EL LLANÇAMENT DE L’APP DE L’AJUNTAMENT D’OLIVA DEGUT A L’EMERGÈNCIA DEL COVID-19

 

• L’APP de l’Ajuntament d’Oliva, que ja està disponible per a Android, i en pocs dies ho estarà per a iOS, estarà el temps que dure la crisi actual a disposició de la informació que emana del Gabinet de Crisi Permanent del COVID-19 de l’Ajuntament d’Oliva i contindrà informació de Policia, de Sanitat, de les Conselleries de la Generalitat i Ministeris del Govern Central.

L’APP permet, a més, enviar notificacions directes (missatges push) als terminals. Una funcionalitat molt útil en moments de crisi per poder fer arribar informació crítica directament a la ciutadania.

Les notificacions que es rebran al terminal es faran en forma de text breu, i seran les estrictament indispensables perquè la ciutadania d’Oliva puga conèixer les pautes conductuals i les mesures empreses per a fer front a la pandèmia del Coronavirus. Estaran degudament distribuïdes en el temps i es dirigiran a informar sobre les restriccions, serveis, ajudes i normes adoptades per pal·liar els efectes del COVID-19.

A banda d’aquesta funcionalitat en té altres que malgrat ja estar operatives, encara romanen en període de proves. En passar la crisi del Coronavirus es treballarà per a que funcione íntegrament amb normalitat. L’aplicació pot descarregar-se des de el Play Store de Google i en els propers dies estarà disponible per als usuaris de IOS.

En moments convulsos és habitual que sorgisquen publicacions orientades a agreujar la confusió, per això és recomana que no se’n faça difusió de informacions no contrastades i que es la ciutadania es dirigisca directament a fonts oficials i contrastades.

“En estos moments és molt importat que les autoritats locals col·laborem totes coordinades i que facilitem els nostres recursos perquè les autoritats sanitàries, policials i assistencials puguen arribar a totes els persones, especialment les afectades i les més vulnerables”, ha declarat el regidor de Modernització Josep Escrivà.

A banda de la posada en marxa de l’APP, l’Ajuntament d’Oliva ha habilitat un espai web on es podrà consultar tot allò referent a l’estat d’alarma i la crisi sanitària pel Coronavirus. En este apartat es poden trobar enllaços i telèfons d’interès, pautes per evitar els contagis, els serveis especials i les mesures adoptades per l’Ajuntament, entre altres informacions útils.

* ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.digitalvalue.oliva (página externa a este diario).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.