laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 18 de marzo de 2020

RÒTOVA CONVOCA UNA EDICIÓ VIRTUAL DE LA "TROBADA [A] LA PLAÇA", AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

 

• La gent pot compartir, al llarg de tot el dissabte 21 de març, fragments de poesia a Facebook, Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l'Ajuntament de Ròtova.

El proper 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, l'Ajuntament de Ròtova tenia previst organitzar diversos actes al voltant de la poesia de Vicent Andrés Estellés. Amb tot, després de l'anul·lació de tota l'activitat cultural, el consistori ha decidit programar la segona edició de la Trobada [a] la plaça. Evidentment, no hi haurà trobada física, serà una trobada virtual, la poesia serà la trobada. La gent ha de romandre a les cases per l'estat d'alerta, és important (#quedatacasa, #joemquedeacasa); però cadascú s'hi pot retrobar i fer tria dels llibres o poemes amb què més ha gaudit.

"Animem la gent, al llarg de tot el dissabte 21 de març, a compartir fragments d'autors i autores de poesia a Facebook, Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #trobadaalaplaça2, o etiquetant l'Ajuntament de Ròtova".

En l'activitat col·laboren Saforíssims Societat Literària i el Col·lectiu Vall de Vernissa. La primera edició de la Trobada a la Plaça va tenir lloc a la plaça Major del municipi, el passat 9 d'agost.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.