laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18 de marzo de 2020

CAMPANYA #CULTURAACASA

 

• El departament de Cultura posa en marxa la iniciativa de dur la cultura fins als habitatges de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia.
• Exposicions, fotografies, i fins i tot música o poesia per a conscienciar la població que la millor manera de controlar la corba del #Covid19, i evitar col·lapses als hospitals, és ser responsable i quedar-se a casa.

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia ha posat en marxa la campanya #CulturaACasa mentre estiga decretat el Estat d’Alarma i amb ell el confinament de la població i el tancament de tots els espais culturals de la ciutat.

D'aquesta forma, portarà la cultura fins als habitatges de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia. Exposicions, fotografies, i fins i tot música o poesia per a conscienciar la població que la millor manera de controlar la corba del Covid-19, i evitar col·lapses als hospitals, és ser responsable i quedar-se a casa.

La duració de la campanya serà com a mínim de dues setmanes (data decretada per l’Estat d’Alarma), encara que podria allargar-se en el temps, en funció de la propagació del virus i les mesures decretades per l'administració pública.

* La campanya, que portarà com a títol i etiqueta #CulturaACasa, consisteix en la difusió de la cultura generada a la comarca a través de les xarxes socials.

QUAN PARLEM DE CULTURA GENERADA A LA SAFOR ENS REFERIM A:

- música de grups locals.
- exposicions virtuals.
- fotografia explicada.
- Monòlegs.
- Poesia.
- Serpis Urban Project.
- Cultura als barris.

* És moment de cuidar-nos, però també de gaudir d'una cosa tan valuosa com és la Cultura.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.