laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Desinfección de espacios públicos
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 17 de marzo de 2020

GANDIA INICIA EL TRACTAMENT DE DESINFECCIÓ DELS ESPAIS PÚBLICS PEL CORONAVIRUS

 

• L'Ajuntament de Gandia va iniciar aquest diumenge un tractament viricida destinat a destruir i inactivar el virus del COVID-19.
• D'aquesta manera, s'està efectuant de manera diària aquest tractament en els vehicles de servei públic com ara els autobusos de l'Urbanet, els cotxes de la Policia Local i Protecció Civil.

A més, ahir a la vesprada es va iniciar l'aplicació d'aquesta substància en els edificis municipals que han estat oberts durant les últimes jornades com ara l'Ajuntament, les oficines situades a l'antic mercat així com la Central de la Policia Local i els retens situats en la platja i el barri de Santa Anna.

També s'ha procedit a aplicar el tractament en els consultoris mèdics de Benipeixcar, Beniopa i Raval i, en breu, s'aplicarà el tractament en els edificis que alberguen les Juntes de Districte de tots els barris de la ciutat, les instal·lacions esportives, els centres cívics i de gent gran, el mercat municipal a més de la xarxa de biblioteques municipals.

L'aplicació d'aquest tractament s'ha iniciat per eliminar qualsevol resta de virus en tots aquests espais i vehicles que durant els últims dies han suportat el pas de moltes persones.

A més, una vegada finalitze l'episodi de pluges està previst que s'inicie el tractament en altres zones com tots els parcs i jardins, parcs infantils i zones de work out distribuïdes per tota la ciutat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.