laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Control de la Policía Local
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Policía Local de Gandia
Valencia 17 de marzo de 2020

LA POLICIA LOCAL IMPOSA 17 SANCIONS PER NO RESPECTAR L'ESTAT D'ALARMA DURANT LA JORNADA D'AHIR

 

• La Policia Local de Gandia va començar ahir a imposar sancions a totes aquelles persones que no pogueren justificar els seus desplaçaments a peu o amb vehicle particular tal com indiquen les obligacions que comporta l'estat d'alarma.

D'aquesta manera es va sancionar a 11 persones que no van justificar la seua estada a la via pública; es van imposar dues multes a ciclistes i es van tramitar dues actes per desobediència als agents.

* A més es van tancar 9 negocis que van al·legar diverses qüestions per a romandre oberts i va ser sancionat un d'aquests establiments.
* També es va sancionar al propietari d'un bar que no només estava obert sinó que tenia un client dins. Tant client com a propietari van ser multats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.