laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de marzo de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA AMPLIA LES MESURES DE PREVENCIÓ ENFRONT DEL COVID-19

 

• Aquest matí s’ha a reunit a l’Ajuntament d’Oliva la comissió permanent del CECOPAL presidida per l’alcalde, David González, i amb l’assistència del regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, en la qual s’ha decidit ampliar les mesures de prevenció que s’adoptaran enfront del Covid-19 a Oliva.

A banda de les mesures adoptades ahir (tancament dels centres de jubilats, suspensió d’activitats dirigides a gent gran, suspensió d’activitats socioculturals, suspensió de classes escolars a partir del 16 de març i suspensió de Falles 2020) hui s’han adoptat les següents:

- S’ha decretat la suspensió indefinida de les activitats esportives i multi esports a la ciutat.

A més, es tancaran totes les instal·lacions esportives municipals (piscina climatitzada, pavelló, pistes a l’aire lliure, gimnàs, trinquet i Camp del Morer). Amb aquesta mesura també s’anul·la l’ús dels locals esportius per part de les federacions, associacions i entitats. L’Ajuntament d’Oliva tampoc autoritzarà cap activitat esportiva extraordinària que es desenvolupe a la via pública.

- Precintar tots els parcs infantils de la ciutat per tal d’evitar l’acumulació de gent en eixes zones fins a nou avís.
- Tancament al públic dels serveis de Biblioteques Municipals, Museus i Oficina de Turisme fins a nou avís.
- Paralització de la cessió d’espais municipals per a la realització d’actes fins a nou avís (Centre Polivalent, CPC El Pinet i Casa de la Festa).
- Tancament del servei de cinema al Teatre Olímpia fins a nou avís.
- Se suspén, fins a nou avís, el servei de la PAC (Pagament Únic) que ofereix l’ajuntament.
- Suspés el Mercat dels Divendres a partir del próxim 20 d emarç fins a nou avís.

- Cancel·lada l’atenció al públic durant 15 dies a excepció del retén de la Policia Local, Oficina d’Atenció Ciutadana i Serveis Socials.

Tot i això, es recomana que les consultes en aquestes tres dependències municipals es realitzen en la mesura d’allò possible de forma telefònica o telemàtica.

* Els telèfons directes són: Policia Local (092); Serveis Socials (96 2850213) i Oficina Atenció Ciutadana (96 285 0250).

- Les oficines de l’Agència de Recaptació Tributària Local prega als seus usuaris que realitzen les seues gestions de forma telemàtica en lloc d’acudir de forma presencial.
- S’anul·len totes les activitats socials programades.

* D’altra banda, s’ha acordat fer arribar a la població la informació que es genere sobre les diverses mesures preventives per tal d’evitar possibles contagis del Covid-19.

Aquestes mesures preventives s’han pres després de revisar les activitats relacionades amb els grups poblacionals de major risc i les que comporten moviment de persones i/o grans concentracions de gent en espais tancats.

* Des de l’Ajuntament d’Oliva es demana tranquil·litat a la població. Anirem actualitzant la informació permanentment. Demanem que només se seguisquen les recomanacions pels canals institucionals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.