laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 12 de marzo de 2020

XERACO PREN MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT EL CORONAVIRUS SEGUINT LES RECOMANACIONS D’ADMINISTRACIONS SUPERIORS

 

• L´ajuntament de Xeraco informa que seguint les ordres i instruccions de la Generalitat Valenciana s´han pres les següents mesures que s'aplicaran a partir d'aquest dissabte, 14 de març, per tal de previndre el contagi del COVID-19 i les seues conseqüències al poble de Xeraco i al seu veïnat:

- Se suspèn l'activitat en instal·lacions esportives, gimnàs.
- Se suspèn l'activitat en els centres d'activitats culturals (Biblioteca, Casa de Cultura i Centre d'Associacions).
- Se suspèn l'activitat en el Centre Social.
- Se suspèn el mercat municipal.
- Se suspenen les activitats esportives, culturals i socials.

Aquestes mesures preventives s’han pres després de revisar les activitats relacionades amb els grups poblacionals de major risc i les que comporten moviment de persones d’altres comunitats i/o grans grups de gent en espais tancats.

DES DE L’AJUNTAMENT ES DEMANA TRANQUIL·LITAT

Així mateix, es demana a la ciutadania evitar, en la mesura del possible, la realització de gestions que no siguen urgents de manera presencial a l'Ajuntament, i utilitzar els mitjans telemàtics o telefònics (962 89 00 03) preferentment. També es recomana al personal de l'Ajuntament seguir les recomanacions del protocol per a evitar contagis.

* Anirem actualitzant la informació permanentment. Demanem que només se seguisquen les recomanacions pels canals institucionals.
* Aquesta suspensió d'activitats es mantindrà fins al 31 de març.
* Abans d'aquesta data es tornarà a estudiar la situació per a decidir si es mantenen estes mesures preventives o no.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.