laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12 de marzo de 2020

COMUNICAT OFICIAL: SERVEI MUNICIPAL D'ESPORTS I JOVENTUT DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA

 

• Vista la Resolució de l'11 de març de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per la qual s'acorden mesures excepcionals per a esdeveniments de competició professional esportiva a la Comunitat Valenciana per limitar la propagació i el contagi pel Covid-19.

- Vist que la gran majoria de les Federacions Esportives Nacionals i de la Comunitat Valenciana cancel·len les seues competicions i esdeveniments.
- Vist que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Conselleria d'Educació han decidit suspendre les classes a partir de la pròxima setmana.

L'AJUNTAMENT DE GANDIA HA PRES LA DECISIÓ, A L'ESPERA DE NOVES MESURES, I COM A PREVENCIÓ PER LIMITAR LA PROPAGACIÓ I EL CONTAGI PEL COVID-19 DE:

* Suspendre totes les activitats, competicions, esdeveniments i cursos que es desenvolupen a les instal·lacions esportives municipals organitzades per l'Ajuntament.
* Tancar les instal·lacions esportives i juvenils municipals de gestió directa i restringir el seu ús tant a les associacions i entitats lúdic-esportives com als usuaris generals.
* No promoure ni autoritzar cap esdeveniment extraordinari esportiu, juvenil o de lleure a la via pública.
* A nivell excepcional, les competicions de lligues federades autonòmiques o nacionals que seguisquen actives en què participe algun club local es podran disputar a les instal·lacions esportives municipals, sempre a porta tancada i sense afluència de públic.

Des de l'Ajuntament de Gandia els mantindrem informats a través dels canals oficials i xarxes socials, sobre l'evolució de l'emergència i les mesures preses.

* L'Ajuntament de Gandia fa una crida a la calma i a la responsabilitat de tots els ciutadans.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.