laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la clausura
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12 de marzo de 2020

CLOENDA IV JORNADES SOCIOEDUCATIVES DE LA SAFOR

 

• L'Aula Magna del Campus Gandia de la UPV va acollir ahir l'acte de cloenda de les IV Jornades Socioeducatives de la Safor - Educació inclusiva i convivència escolar. Unes jornades comarcals fruit de la feina col·laborativa entre diversos organismes i institucions com els ajuntaments de Gandia i Oliva a més de la Conselleria d'Educació i el Cefire, entre d'altres.

Una iniciativa adreçada no només per al professorat sinó que van estar obertes al públic en general i a tota classe de col·lectius interessats en l'àmbit de la inclusió i la convivència. Durant dos dies, es van abordar temes com la Neurociència i prevenció de la violència; com erradicar l'absentisme escolar i augmentar l'interés per estudis superiors; investigació i innovació educativa de gènere; i el procés de transformació cap a enfocaments inclusius i interculturals.

Després de la jornada, la regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster ha volgut felicitar l'equip organitzador d'aquestes jornades per "la gran qualitat de les ponències i experiències de bones pràctiques educatives de com implementar la inclusió educativa i la convivència escolar".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.