laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Daños producidos por el temporal "Gloria"
Foto: AyuBellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 14 de febrero de 2020

LA BORRASCA GLÒRIA VA DEIXAR VORA 600.000 EUROS DE DANYS A LA PLATJA DE BELLREGUARD

 

• L´Ajuntament demana, amb l’acord unànime de tots els partits, la declaració de Zona Greument Afectada, que permetrà acollir-se a les línies de finançament i subvenció per a la reparació de les destrosses

La Corporació municipal de Bellreguard va acordar en ple, i amb l’acord unànime de tots els grups polítics, demanar la declaració del municipi com a Zona Afectada Greument per Emergència de Protecció Civil, com a conseqüència dels nombrosos danys que va provocar la borrasca Gloria entre els dies 19 i 22 de gener.

El temporal va deixar al seu pas pel terme municipal de Bellreguard grans destralls, en especial en el front litoral definit pel passeig del Mediterrani, amb desperfectes molt greus en diverses infraestructures públiques. Tot el passeig, de fet, va haver de ser acotat per raons de seguretat, en atenció a un informe de la Policia Local.

Els desperfectes van ser enormes i tenen la seua traducció econòmica, no menys important. Els informes dels tècnics municipals xifren en 574.259,11 euros els danys produïts en el passeig del Mediterrani: 85.000 euros en destrosses en les instal·lacions de la platja (enllumenat públic, un quadre elèctric, els rentapeus i les seues canonades); pel que fa al passeig, de poc més de 700 metres, el cost de la reparació es quantifica en altres 463.698,97 euros (desenrunament, cimentació, reconstrucció de murs i paviments,...); altres 7.904,18 euros per danys en senyalística; i 9.935,60 euros en treballs en l’arbrat abatut pel temporal. A tot això s’ha de sumar diversos enfonsaments en l’asfalt, així com altres danys el en terme municipal.                

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.