laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de febrero de 2020

OLIVA ORGANITZA ACTIVITATS INFANTILS, I PER A LA GENT JOVE, EN EL CARNESTOLTES 2020

 

• Les Regidories de Festes i de Joventut col·laboren de forma conjunta en la seua organització.

Oliva celebrarà el pròxim divendres, 21 de febrer, el Carnestoltes 2020. Una jornada festiva dirigida enguany al públic infantil i familiar i també amb una segona activitat pensada per a la gent jove de la ciutat.

Des de les Regidories de Festes i de Joventut s’ha organitzat una jornada completa d’activitats. ‘La primera part del carnestoltes està pensada per al públic infantil, amb l’actuació del grup de teatre Rodamons, que farà somniar i divertir-se als més menuts i també als seus pares’ assenyalava la regidora de Festes, Yolanda Navarro. Aquest carnestoltes infantil començarà a les 17 hores a la plaça de la Bassa d’Oliva.

La segona part del carnestoltes 2020 donarà inici a partir de les 20.30 hores al pàrquing del Poliesportiu Municipal amb una macro discomòbil molt divertida amb l’actuació del D’js Javi Mengu i Jmestrex, amb pantalles Led, animacions, efectes i molt més. L’entrada serà gratuïta.

Aquesta actuació està dirigida a un públic més adolescent. ‘La intenció és realitzar aquesta festa dins d’un recinte segur, i intentar que aquest tipus de públic trobe a Oliva una oferta d’oci per a la nit de Carnestoltes’ explicava Anna Mena, regidora de Joventut. Amb aquesta festa s’intenta evitar els desplaçaments fora del poble i que puguen gaudir els nostres joves d’una nit molt divertida, fomentar l’associació dels joves dins d’un ambient sa, ja que no es vendran begudes alcohòliques en tot el recinte, i hi haurà un ampli dispositiu de mesures de seguretat.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.