laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Plano de ubicación
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 11
de febrero de 2020

EN FASE DE LICITACIÓ LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DE LA NOVA ESCOLA DE XERACO

 

• Els veïns i veïnes de Xeraco porten anys esperant la unificació de les escoles i sembla que, finalment, aquesta espera està arribant a la seua fi, ja que continua endavant la fase de licitació de la redacció del projecte per a dur a terme aquesta actuació.

Aprovats els plecs, s'adjudicarà el projecte a les empreses interessades i, tot seguit, es redactarà per a dur a terme la construcció del nou centre.

En aquesta segona fase, la intenció de l'executiu local és instal·lar barracons en la zona del poliesportiu, el més prompte possible mentre avancen les fases per a la construcció del nou centre escolar.

Una ubicació que, segons han confirmat fonts municipals, s'ha consensuat amb els pares i les mares, així com el professorat, entre les diverses propostes plantejades.

L'objectiu, segons apunten les mateixes fonts, és "facilitar i agilitzar els terminis perquè la unificació de les escoles siga una realitat en breu". D'aquesta manera, la previsió és, si Conselleria ho permet i no hi ha cap contratemps en les fases d'adjudicacions, que els i les alumnes comencen el curs 2021-2022 en els barracons.

"En aquest llarg procés per a la construcció de la nova escola, la fase de licitació de la redacció del projecte suposa un gran avanç especialment per a Xeraco i les seues veïnes i veïns", assegura l'alcalde, Avelino Mascarell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.