laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La diputada, Nathalie Torres
Foto: Compromís per Gandia/2020
Fuente: Compromís per Gandia
Valencia 11 de febrero de 2020

EL TEU ESCÓ

 

• Compromís per Gandia enceta un cicle de converses amb els seus diputats i diputades en les Corts Valencianes.
• Obri el cicle la diputada saforenca, Nathalie Torres. Dijous 13 de febrer, a les 19:30 h en la seu de Compromís per Gandia (C/Tossal 5).

Compromís per Gandia enceta un cicle de converses amb els seus diputats i diputades en les Corts Valencianes. I ho fa, com no podria ser d’una altra manera, amb la diputada saforenca, Nathalie Torres. La intenció és que mensualment s’aprope un membre de la formació valencianista a les Corts per tal d’explicar i detallar la actualitat política en l’òrgan legislatiu. També escoltar i portar les propostes que la ciutadania els podrà transmetre-hi. Serà dijous 13 de febrer, a les 19:30 h en la seu de Compromís per Gandia (C/Tossal 5).

NATHALIE TORRES

Natural de Xeraco. Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València, la seua vida sempre ha estat vinculada al valencià. Primer va ser docent i posteriorment, tècnica lingüística. Ha treballat a la Universitat de València, en l’Ajuntament de Catarroja i en l’Ajuntament de Burjassot, del qual és funcionaria des del 2009. En l’anterior legislatura va exercir de subdirectora general de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme. I actualment, és diputada a les Corts Valencianes per Compromís.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.