valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


No es normal
Foto: Bcomú/2020

Fuente:
Barcelona En Comú
Valencia 24
de enero de 2020

BARCELONA EN COMÚ LLANÇA LA CAMPANYA ‘NO ÉS NORMAL’ PER ALERTAR DE LA CONTAMINACIÓ DE L’AIRE A LA CIUTAT

 

• Barcelona En Comú ha llançat avui la campanya ‘No és normal’ que posa el focus en els alts nivells de contaminació de l'aire que respirem. L'objectiu d'aquesta acció comunicativa és posar en relleu que no es pot normalitzar que l'aire de la ciutat tingui uns nivells de contaminació superiors als recomanats per l'Organització Mundial de la Salut i les conseqüències que això té en la nostra qualitat de vida.

Al web noesnormal.cat es pot veure el vídeo i la imatge gràfica d’aquesta campanya que, al llarg de dues setmanes, difondrà informació més detallada de com afecta la contaminació en la salut de la ciutadania. Amb aquesta campanya, ideada i realitzada per activistes de Barcelona En Comú, es vol transmetre l'anomalia de què "els cotxes amb motor de combustió ocupin gran part de l'espai públic i emetin el 50% de les partícules contaminants associades al trànsit a la ciutat".


No es normal - Foto: Bcomú/2020

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.