laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Peaje de la AP-7
Foto: VD/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 14
de enero de 2020

XERACO COMPENSA LES PÈRDUES DE L'ALLIBERAMENT DE L'AP7 AMB UN MÍNIM INCREMENT EN L'IBI

 

• L'ajuntament de Xeraco va aprovar este passat dilluns, 13 de gener, en sessió plenària extraordinària una modificació de l'ordenança fiscal de l'Impost de Béns Immobles amb un increment del tipus de gravamen del 0,46% al 0,49% per compensar l'actualització del valor catastral a la baixa i la disminució dels diners que deixa d'ingressar l'Ajuntament de l'autopista per l'alliberament de l'AP7.

La regidora d'Hisenda, Ubalda Balaguer, ha assegurat que aquesta decisió ve motivada perquè "tots volem un poble i una platja neta, volem donar beques als estudiants i mantindre les subvencions a totes les associacions i és per aquest motiu pel què no es pot rebaixar més encara un pressupost que s'ha estudiat al mínim".

Per la seua banda, l'alcalde, Avelino Mascarell, ha recalcat que reclamarà al Govern d'Espanya "una compensació en els tributs de l'estat perquè el poble de Xeraco no assumisca el cost de l'alliberament", tot i que assegura, "és un bé que afecta al municipi en reduir-se el trànsit pel poble i, a més, pel gran ús que fan d'ella els veïns i veïnes de Xeraco".

* D'aquesta manera, aquest mínim increment suposarà una quantitat econòmica que, posteriorment, es veurà compensada amb la declaració de la renta.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.