valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales

Fuente: Comisiones Obreras-PV (CCOO-PV)
Valencia 13
de enero de 2020

CCOO PV CONDEMNA LES AGRESSIONS FEIXISTES PRODUÏDES DURANT LA CAVALCADA DE LES MAGUES DE GENER

 

• El sindicat defensa que València siga una ciutat de la tolerància i la lliure expressió davant els atacs de la ultradreta.

CCOO PV col·labora, des dels inicis de la seua celebració, en la Cavalcada de les Magues de Gener organitzada per la Societat Coral el Micalet a la ciutat de València pels seus valors de llibertat, fraternitat i igualtat en el context d’una festa per la infantesa que recorre els carrers del cap i casal.

Aquest diumenge 12 de gener diverses persones que participaven a la cavalcada han estat víctimes d’agressions per part de grups d’extrema dreta amb total impunitat. També han rebut insults i amenaces d’aquests col·lectius, que s’han concentrat lliurement als voltants del recorregut i han alterat el seu normal desenvolupament en interrompre la seua marxa amb agressions físiques. Des del sindicat destaquem, a més a més, que hi havia xiquets i xiquetes i persones menors d’edat formant part del festeig de la cavalcada que es van sentir amenaçades durant l’atac de les organitzacions de caire feixista.

Les entitats participants, com ara Escola Valenciana, Estrela Roja de Benimaclet, els Gegants de Benimaclet, la Socitat Coral el Micalet i d’altres, s’han vist agredides, insultades i amenaçades davant la passivitat de la policia.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.