laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Finalizadas las obras en el polígono
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13
de enero de 2020

XERACO FINALITZA LES OBRES DE MODERNITZACIÓ DEL POLÍGON AMB UNA INVERSIÓ DE 119.999,56 EUROS A TRAVÉS DEL PROGRAMA 'MILLORES INFRAESTRUCTURALS PARCS EMPRESARIALS'

 

• L'ajuntament de Xeraco ha finalitzat les obres de modernització del polígon que han comptat amb una inversió de 119.999,56 euros a través del programa 'Millores infraestructurals parcs empresarials' de l'IVACE.

Les actuacions que s'han desenvolupat es centren en la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis del polígon industrial de Xeraco mitjançant:

- La millora de les zones verdes amb implantació de circuit biosaludable per a la pràctica de la calistenia i millora de l'enjardinament.
- La construcció, d'una banda, d'aparcament a l'aire lliure en parcel·la municipal mitjançant la pavimentació i el condicionament d'accessos, al servei de tot el polígon i amb capacitat de 66 places.

D'altra banda, millora viària consistent en la del polígon de la capacitat portant i estructura del ferm de la calçada en diverses zones de la C/ Partida de la Creu i C/ Marjals on el paviment es troba molt deteriorat per la torsió a la qual està sotmés pel trànsit pesat en els girs a 90°. I finalment condicionament accessos a voreres en pas de vianants per a discapacitats.

- La senyalització horitzontal en l'aparcament públic de l'actuació anterior amb delimitació places, zebrats, Stops, fletxes, amb col·locació de senyals d'advertiment en els passos de vianants.
- La reparació de la xarxa de pluvials en 290 m i en l'ampliació del nombre d'embornals i de la superfície de captació a l'entorn de la C/ Partida de la Creu i el Carrer dels Marjals.

La subvenció que ha rebut el municipi està integrada dins del pla de la Conselleria d'Economia Sostenible que a través de l’Ivace aporta aquesta ajuda per a millorar les infraestructures de les zones industrials.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.