laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Universitat Popular de Gandia
Fuente: Universitat Popular de Gandia
Valencia 09
de enero de 2020

LA UNIVERSITAT POPULAR DE GANDIA INICIA LA INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DEL SEGON QUADRIMESTRE FEBRER-JUNY 2020

 

• A partir del dilluns 13 de gener comença la inscripció per als 30 cursos, tallers i excursions que la UPG oferta per al segon quadrimestre de l’any.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos i tallers que la UPG organitza tant a la Plaça de Loreto com en els Centres Socials i locals dels barris de la ciutat, podran formalitzar la inscripción a partir de dilluns que ve. Només és necessari el DNI i superar els 16 anys d’edat per poder optar a una de les 550 places disponibles. Aquest tràmit pot fer-se presencialment tant en la seu central de la UPG (Plaça de Loreto) com en qualsevol dels Centres Socials de Gandia, en horari de matí i vesprada.

- L’opció on-line pot realitzar-se en: https://upg.gandia.org/ (página externa a este diario).
- El termini d’inscripció finalitzarà el dia 23 de gener a ,les 13,00h.

Els cursos contemplen les àrees d’arts plàstiques (Dibuix, Pintura, Ceràmica, Fotografia,…), artesania (Manualitats, Boixets, Tall i confecció, Patchwork…), Idiomes (Anglés bàsic i B1, Valencià en tots els seus nivells), Informàtica i Tecnologies (nivell introductori, avançat, Internet, telèfon mòbil…), Coneixements (Patrimoni artístic, Escriptura creativa, Taller d’autoestima), a més de les Activitats Obertes (Excursions, Conferències, Exposicions, etc).

- Una vegada formalitzada la inscripció, totes les persones que siguen admeses (mitjançant sorteig públic el dia 27 de gener a les 10 hores en l’Ajuntament) tindran dret a la matrícula.
- El termini de matriculació serà del 28 de gener al 7 de febrer.
- El preu de la matrícula és de 80 € amb el 20 % de reducció per als joves, jubilats, pensionistes i poseïdors de la tarjeta daurada.

* El proper curs començarà el dia 24 de febrer i finalitzarà el dia 5 de juny.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.